Upisi u više godine studija

Upisi u više godine studija odvijat će se u periodu od 02. rujna do 20. rujna 2019. godine od 11:00 do 14:00 sati.
Za studente koji prelaze s drugih visokih učilišta ili nastavljaju prethodno prekinuti studij odvijat, upisi u više godine studija odvijat će se u periodu od 9. do 13. rujna 2019. godine od 11.00 do 14.00 sati.

Upisi u više godine
Informacije o upisu u više godine studija
Informacije o upisu u više godine studija za studente koji prelaze s drugih visokih učilišta ili nastavljaju prethodno prekinuti studij

Dokumenti:

Obrazac za ponovni upis kolegija

Obrazac za upis statistički (za studente koji prelaze s drugih visokih učilišta ili nastavljalju prethodno prekinut studij)
Matični list (za studente koji prelaze s drugih visokih učilišta ili nastavljalju prethodno prekinut studij)
Obrazac za izradu e-indeksa (za studente koji prelaze s drugih visokih učilišta ili nastavljalju prethodno prekinut studij)

Napomena:

Obrazac za ponovni upis kolegija u 2019./2020. akademskoj godini student ispunjava na način da na prvoj stranici upiše nazive nepoloženih kolegija te zbroji ukupno nepoložene ECTS, i tako popunjen Obrazac (zajedno s nepopunjenom drugom stranicom) ubaci u poštanski sandučić koji se nalazi na 3. katu ispred vrata Odjela za matematiku. Obrazac će zatim ECTS koordinator Odjela dopuniti s nazivima kolegija koje će student moći upisati u akademskoj godini. Popunjeni obrazac će od strane Odjela biti poslan mailom istovremeno studentu i Studentskoj službi, što će biti znak studentu da s ostalom potrebnom dokumentacijom može pristupiti upisima u Studentskoj službi u predviđenom radnom vremenu. Iz toga razloga mole se studenti da u Obrazac obavezno upišu važeću e-mail adresu.

 
.