International Day of Mathematics

International Day of Mathematics, planiran za 14.3.2022.
 

I ove ćemo godine obilježiti International Day of Mathematics i to u Pi ritmu. U okviru projekta InAMath osmislili smo više aktivnost za obilježavanje Pi dana te ćemo će ga obilježiti u više škola i institucija naše regije u tjednu kada je Pi dan. Želite li i vi obilježiti Pi dan posjetom našeg Fakulteta ili uključivanjem u naše aktivnosti javite se na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..">Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..
 


International Day of Mathematics, planiran za 14.3.2021. (online)
 

Ovogodišnji IDM obilježite s nama tako da zaronite u naš Matematički cirkus i probudite klauna u sebi.

Matematički cirkus omogućuje vam samostalno istraživanje online, ali ukoliko želiti 14.3.2021. možete ga istražiti online, ali uz našu pomoć. Toga ćemo dana biti dostupni online u sljedećim terminima: 11-12 i 17-18.

Upute za pristupanje Matematičkom cirkusuMatematičkom cirkusu možete pristupiti preko stranice mod.srce.hr. Nakon što se prijavite (bilo sa svojim AAI računom, bilo kao gosti ili tako da napravite svoj korisnički račun) u gornjem lijevom kutu otvoriti izbornik. Na izborniku odaberite Svi e-kolegiji i pod Prirodoslovno-matematičkom područje pronađite Matematički cirkus.


Možete se istoga dana uključiti i u globalno online obilježavanje IDM-a koje će se odvijati prema programu.
 
International Day of Mathematics, planiran za 14.3.2020. (otkazano zbog pandemije)


Odjel za matematiku Sveučilišta u Rijeci i Studentski zbor Odjela za matematiku organiziraju International Day of Mathematics (IDM) na Odjelu za matematiku 14.3.2020.

10.00 - 18.00 Math Escape – VR room escape (za četveročlane ekipe uz prethodnu najavu na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.)
16.00 - 20.00 Math Board Games
18.00 Math Movies Night
 
International Day of Mathematics

International Day of Mathematics. March 14.

 
.